Tafel op maat

Maurits Büsse Interbouw is gespecialiseerd in het maken van tafels op maat voor particulieren EN voor grotere opdrachtgevers. Denk hierbij aan totaalprojecten voor nieuwe school- of kantoorinterieuren. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een tafel op maat. Dan laten wij zo spoedig mogelijk wat van ons horen.

Verschillende tafels op maat

Een tafel op maat is te maken voor elke soort ruimte! Hoe klein of groot de ruimte ook is een tafel op maat is altijd te maken. Veel tafels op maat hebben een ronde, vierkante of langwerpige vorm maar afwijkende vormen zijn ook mogelijk.

Tafels op maat in verschillende materialen

Momenteel zijn tafels op maat gemaakt van robuuste boomstammen of steigerhout populair. Maar een tafel op maat is te maken in bijna elk soort materiaal. Denk aan verschillende houtsoorten zoals eiken of teak. Daarnaast zijn ook verschillende soorten kunststof, staal en glas mogelijk voor een tafel op maat.

Tafel op maat in Amsterdam en Noord-Holland

Aangezien Maurits Büsse Interieurbouw kantoor houdt in Enkhuizen realiseren wij veel tafels op maat in alle delen van Noord-Holland (wij komen eventueel ook in andere omliggende provincies!). Vooral in en rondom Amsterdam hebben wij al veel mensen gelukkig gemaakt met mooie tafels op maat!