Keuken op maat

Wie droomt er niet van? Een eigen keuken op maat. De keuken van je dromen! Helemaal naar jouw wens samengesteld en uniek in de wereld. Een keuken op maat hoeft niet eens heel duur te zijn. Maurits Büsse Interieurbouw is gespecialiseerd in keukens op maat voor particulieren en voor grotere totaalprojecten zoals nieuwe kantoor- of school interieuren.

Welke materialen zijn er mogelijk voor een keuken op maat?

Het is mogelijk om een keuken op maat te maken in de meest uiteenlopende materialen. Denk bijvoorbeeld aan een moderne strakke keuken met een betonnen aanrechtblad of Hi-Macs. Meer fan van een traditionele keuken op maat? Maurits Büsse Interbouw heeft veel ervaring met het vervaardigen van natuurstenen of houten aanrechtbladen.

Keukens in verschillende soorten en maten

Met een keuken op maat kan je alle kanten op. Denk je aan een simpele rechtlijnige keuken of bijvoorbeeld een keuken op maat met meerdere kookeilanden? Ergonomisch en een fraai design kenmerken de keukens op maat van Maurits Büsse Interieurbouw. Naast een fraai design is het met name belangrijk dat een keuk op maat natuurlijk functioneel is. Interieurbouwer Maurits Büsse werkt samen met de beste architecten, ontwerpers en opdrachtgevers om de beste keukens op maat neer te zetten.

Keuken op maat Amsterdam en Noord-Holland

Aangezien Maurits Büsse Interieurbouw kantoor houdt in Enkhuizen realiseren wij veel keukens op maat in alle delen van Noord-Holland (wij komen eventueel ook in andere omliggende provincies!). Vooral in en rondom Amsterdam hebben wij al veel mensen gelukkig gemaakt met de meest prachtige keukens op maat!